Producten Bestellen Support Informatie
Producten Bestellen Support Informatie

ADR Hurricane Robot DVD Duplicator - adr hurricane zelfstandig werkende dvd duplicator robot automitisch branden recordable cd dvd

Prijzen

ADR Hurricane 1 DVD
ADR Hurricane 2 DVD
ADR Hurricane 3 DVD
ADR Hurricane 4 DVD
Prijzen zijn in Euro's, excl. 21% BTW.

Introductie - adr hurricane zelfstandig werkende dvd duplicator robot automitisch branden recordable cd dvd
De Hurricane standalone CD/DVD duplicator robot van de Duitse fabrikant ADR is zeer geschikt voor het in eigen beheer automatisch dupliceren van CD's en DVD's. De Hurricane heeft een capaciteit van 375 disks en kan naar wens geleverd worden met 1, 2, 3 of 4 snelle DVD branders. De zeer betrouwbare robotarm verplaatst de disks snel en efficient vanuit het invoermagazijn naar de branders. De Hurricane heeft een grote productiecapaciteit, het systeem kan tot 26 DVD's of 50 CD's per uur produceren wanneer vier branders zijn geinstalleerd.

De ADR Hurricane werkt volledig zelfstandig, er is geen PC aansluiting of software nodig. De robot wordt bediend via de toetsen en het LCD display aan de voorzijde van het apparaat. CD en DVD master images worden via een van de schrijvers ingeladen op de ingebouwde harddisk.

Optioneel is de Hurricane ook leverbaar met Blu-Ray branders of als PC-connected CD/DVD publisher met verschillende inkjet of thermische disk printers.